lauantai 21. toukokuuta 2016

kinuskinen juustokakku



(pahoittelen kuvien hailakkaa väriä)

pohja:

75g sulatettua voita

Täyte:
2 dl vispikermaa (vaahdota)
250 g rahkaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl valmista kinunkikastiketta
4 liivatetta sulatettua kahviin

Halutessasi voit laittaa enemmän kermaa täytteeseen, mutta meidän makunystyröitä miellytti tuo yhdistelmä eniten. Anna hyytyä jääkaapissa vaikka yön yli. Kuorrutuksen jätin pois. Kinuskikastiketta voi halutessaan lorauttaa kakkupalan päälle.

tiistai 10. toukokuuta 2016

Kaurakeksit

125 g sulatettua voita
2 dl sokeria
2,5 dl kauraleseitä
1,5 dl kaurajauho
0,5 dl maissitärkkelystä
0,5 tl leivinjauhetta
(1tl vaniljasokeria)

Sekoita kaikki aineet sekaisin ja tee noin 20 kakkusta. 
175 asteessa noin 15 minuttia