![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgij3KqZ2_3On4IFvjwp1g13NiO8huQX7znAU-G4SpET7op34uxav3F3TmvM96dCwkolzpQRh9tKM29mkhxCzwfBNylSErexChCkqS-D6mypfO3FDEBukQfRI8ZGOpu7HdFKkjgsWNXG5MA/s200/joulusal+maaliskuu+003.jpg)
5 dl vehnäjauhoja tai semperin gluteenitonta jauhoa
2 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
227g ananasmurskaa liemineen
1½ dl vettä tai muuta nestettä
½ dl öljyä
Sekoita kuivat aineet.
Lisää vesi, ananas ja öljy.
Jaa taikina vuokiin.
Paistetaan 200 asteessa noin 10 minuuttia.
2 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
227g ananasmurskaa liemineen
1½ dl vettä tai muuta nestettä
½ dl öljyä
Sekoita kuivat aineet.
Lisää vesi, ananas ja öljy.
Jaa taikina vuokiin.
Paistetaan 200 asteessa noin 10 minuuttia.
1 kommentti:
Hei.
Blogissani on tälle blogille viesti :)
Tämä on hyvä blogi, minullakin on allerginen tyttö ja yksi parhaista ystävistäni on keliaakikko, joten täältä voi sitten ohjeita napsia!
Lähetä kommentti