"RAHKAPIIRAKKA"
Tämä on siis eka kokeilu maidottomasta, munattomasta, soijattomasta "rahkapiirakasta" ja yhdistelmä eri ohjeista.
Pohja: 3,5 dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl vaniljasokeria
0,5 tl suolaa
2 dl gogreenin vispikaurakerma
0,5 dl öljyä tai maidotonta margariinia
Ensiksi kuivat aineet sekaisin ja sitten vaan loput sekaan. Taikina taputellaan vuoan pohjalle ja reunoille. Minulla oli halkaisijaltaan 30 cm vuoka.
Täyte: 1 purkki Yosa ruoka&dippi
1 gogreenin vaniljakastike
1 dl sokeria
0,5 dl persikkasäilykkeen sokerilientä
Maizenaa suurustamiseen
Isompi purkki säilykepersikoita
Persikat viipaloidaan taikinan päälle ja lopuista sekoitetaan täyte ja suurustetaan se maizenalla. Kaadetaan sitten kaikkien päälle.
Paistetaan 200 asteessa noin 20-30 minuuttia.
1 kommentti:
En ole testannut gluteenittomana. Mutta uskoisin toimivan vaikka jauho vaihettaisiin semperin gluteenittomaan jauhoon.
Lähetä kommentti