lauantai 31. maaliskuuta 2012

Broileripekonipiirakka



Pohja: 
1,5 dl tattarijauhoja
0,5 dl perunahiutaleita
2 rkl vettä
100 g maidotonta margariini
0,5 tl suolaa

Nypi jauhot ja perunahiuteleet rasvan joukkoon. Lisää vesi ja suola.

Täyte:
Sipulia
Ruohosipulia
pekonia 
Maustamatonta brilerisuikaletta
Kaurakermaa
(juustoa)
Suolaa
Maizenaa tarvittaessas jos et käytä juustoa.

Kuullota sipuli ja lisää ruohosipuli sekaan. Lisää joukkoon myös pekoni ja broileri.  Paistele kypsäksi. Anna jäähtyä. Lisää jäähtyneeseen seokseen kerma,(juusto), suola ja tarvittaessa sitä Maizenaa.

Paista 200 asteessa noin puolisen tuntia.

Ei kommentteja: