perjantai 25. tammikuuta 2013

Gluteeniton pulla

3 dl kylmää kauramaitoa
1 rkl Psylliumia
25g hiivaa
3/4 dl sokeria
1tl leivinjauhetta
1 maustemitallinen suolaa
50g maidotonta margariinia/rypsiöljyä
5 dl Semperin hienoa jauhoseosta

Sekoita kylmä kauramaito ja psyllium kulhossa, ja anna turvota noin 10 min.
Sekoita hiiva joukkoon.
Lisää sokeri, leivinjauhe, suola, margariini ja jauhot
Sekoita sähkövatkaimella tai monitoimikoneessa. Tätä taikinaa ei voi vatkata liikaa.
Taikinasta tulee lähinnä paksua kakkutaikinaa muistuttava.
Taikinasta tulee noin 15-20 pientä pullaa. Käytin muffinssivuokia jotka öljytyllä lusikalla täyttelin.
Anna pullien kohota tunnin verran. Koska meillä ei saa kananmunaa käytellä, voitelin pullat öljyllä ja päälle raesokeria.

200 asteessa noin 15 minuuttia.




EI TULLUT MIUN PULLISTA MUOTOVALIOITA. LUULTAVASTI UUNI OLI LIIAN KUUMA.

korjattu ohjeeseen paistolämpötila

Ei kommentteja: