sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Kermaviilipiirakka





Pohja:
150 g margariinia
1 dl sokeria
3 dl semperin hienoa glut. jauhoseosta
1tl leivinjauhetta

Täyte:
1 prk kermaviiliä
1 dl sokeria(vähempi riittää)
noin 0,5 litraa mustikoita

Sekoita keskenään margariini ja sokeri. Lisää joukkoon loput aineet. Painele taikina voideltuun piirakkavuokaan. Laita pohjan päälle mustikat. Sekoita kermaviili ja sokeri. Kaada seos mustikoiden päälle. 200-225 asteessa kunnes reunat ruskistuvat.

Tätähän voi sitten tehdä vaikka millä täytteellä esim. persikoilla.  Helppo, nopea ja eikä tarvitse miljoonaa asiaa vatkata ja vaahdottaa :)

1 kommentti:

Kirsi kirjoitti...

Jos marjat on pakkasen kautta niin kannattaa laittaa pari ruokalusikallista perunajauhoa marjojen sekaan.