KAURASARVET
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhQU8QmVg3CAJ-i_DmCVq5yRbcCCnQKOaw1CoTrLtbe_AWgS2hHTHzSwTRnvXwpR1dTPcZUvft2pa-v0MRjQo9_7KUZQ9MvvvX4vcvCCZmZWzK-xo0u6F6eqefJcsHPaugLjypdt_7dY0LR/s320/sarvet.jpg)
2½ dl vettä
25g hiivaa
1 tl suolaa
3rkl öljyä
1dl kaurahiutaleita
4-5dl vehnäjauhoja
Tehdään niin kuin normaali sämpylätaikina. Kaurahiutaleita kannattaa turvottaa vähän aikaa. Ja kohottaa hyvin. Jaa taikina neljään osaan ja kauli pyöreiksi levyiksi. Jaa levy 4 tai 5 osaa. Kääri rullalle. Uuni 225 ja noin 10 minuuttia. Onnistuu varmaan myös semperin karkeamalla jauholla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti