maanantai 26. toukokuuta 2014

Kinkkupiirakka




Pohja:

150 g margariinia/voita
2 dl semperin hienoa glut. jauhoseosta
1 dl kaurajauhoa(puhdasta)
1,5 tl leivinjauhetta



Täyte:
350 g kinkkua (mausteeton, soijaton)
Kaurakermaa
Voimakas koskenlaskija juusto pieninä paloina



Sekoita aineet keskenään. Painele taikina voideltuun piirakkavuokaan. Sekoittele täytteen aineet sekaisi ja kipppaa pohjan päälle. 200-210 asteessa kunnes reunat ruskistuvat.


Täytettä voi vaihdella maun mukaan :)

Suklaamuffinssit on tehty Mokkasuklaakakku ohjella, joka on muutama postaus alempana :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.