lauantai 3. lokakuuta 2015

Porkkanakakku






3,5 dl semperin hienoa jauhoa
0,5 dl perunajauhoa
2-2,5 dl sokeria
3 tl leivinjauhetta
(1 tl kanelia)
2,5 dl hienoa porkkanaraastetta
2 dl vettä tai kauramaitoa
0,5 sulatettua sinistä flooraa tai ruokaöljyä

Sekoita kuivat aineet sekaisin. Lisää joukkoon porkkanaraaste, neste ja sulatettu margariini. Sekoita hyvin ja kaada voideltuun vuokaan. Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia.

Halutessasi voit tehdä kuorrutteen tai nauttia Oatlyn vaniljakastikkeen kera.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos ohjeesta, tätä kokeilemme! Omia allergisille sopivia (mm. maidoton, munaton, kotim.viljaton, soijaton, pähkinätön) ohjeistanut jaan blogissani www.kaiketonta.fi