tiistai 9. elokuuta 2016

Allergikon pastaa soosilla

Miksipä postailen ihan muusta kuin leivonnasta??? Pahnan pohjimmainen aloittaa yläasteen ja se tarkoittaa myös kotitaloutta lukujärjestyksessä. Allergikon perheessä sekään ei ole niin yksinkertainen juttu. Opettajan kanssa jo puhuttu puhelimessa. Lisäksi annettu lupa soitella aina kun tarvitsee. Lisäksi myös valmistautunut opettamaan osan tunneista kotona :) Eli äiti voisi saada joskus valmista ruokaa. Tämä ohje minkä nyt kirjoitan on sellainen jota saan nuoren miehen tekemänä kun paha aivosumu iskee. Äiti ei uskalla silloin tehdä ruokaa koska hella saattaa jäädä päälle.


Tämä riisi makaroni/pasta on todella iloinen yllätys. Voisin väittää että parasta mitä vastaan on tullut. Eli keitellään ohjeen mukaan :)Soosi onkin toinen juttu. Meillä ei saa käyttää tomaattia mutta aika hyvä korvike toimaatille on löytynyt. Nyt varmaan haluatte tietää että mitä se sinne sitten tunkee. Palaamme ajassa takaisin vauva-aikaan ja mössöruokaosastolle .perunaporkkanasose.

1. Ruskista jauheliha
2. lisää suola
3. lisää perunaporkkanasose ja vesi sekä oreganoa
4. jos tarvitsee vielä suurustaa niin ruskeakastikejauhe pelastaa päivän. Tämä sisältää sitten laktoosia ja ei käy kaikille.

Eikus testaamaan :) Pizzassakin korvaan tomaatin perunaporkkana -soseella.

Ei kommentteja: